Dino Tremens

Naslovi:

UTOPIJA

NEŠTO

* NAIVNI DEBIL

FEMALE RAIN IN MALE DOMAIN

Kada kliknete na gornji link, otvorićete pdf pregledač sadržaja. Pdf fajl će se otvoriti kao posebna strana, koju možete zatvoriti nakon čitanja i nastaviti sa pregledom biblioteke. Sa desne strane knjige imate opcije za uvećanje (+) i smanjivanje (-) prikaza knjige.

Biografija autora:

Rođen 1980. u Zagrebu. Živio s roditeljima i osnovnu školu završio na Jadranu, na otoku Lošinju. Za srednju elektrotehničku školu vratio se u Zagreb, gdje je studirao i građevinski faks. Prije koju godinu upisao komunikologiju, postao izvrstan student i dobio stipendiju u Kanadi. Iz Kanade se vratio 2016., pa na drugom prvenstvu Hrvatske postao državni prvak u slam poeziji. Nije izdao nijednu zbirku pjesama još, ali je izdao dva glazbena albuma – jedan solo rap album, i jedan s rap-punk-reggae bendom DeLyricum.

U životu je odlučio živjeti od rada koji voli, ali je ubrzo shvatio da to nije moguće. Umjesto da prihvati neki posao koji ne voli, a da mu ono što voli bude hobi, on je odlučio raditi što više stvari koje voli pa tako zaraditi dovoljno kao da ima „pravi“ posao. Tako da živi od više poslova: glumi u kazalištu, ponekad u filmovima, sinhronizira crtiće, ima firmu za prijevoz, turistički je pratitelj, radi teške fizičke poslove kad se ukaže prilika.

Pjesme su mu prilično izravne i jasne, a u slam poeziji najviše voli slobodu i energiju.

Šerujte autora ili organizaciju!