Dejan Kanazir

Naslovi:

DEJAN KANAZIR – SABRANA DELA

Kada kliknete na gornji link, otvorićete pdf pregledač sadržaja. Pdf fajl će se otvoriti kao posebna strana, koju možete zatvoriti nakon čitanja i nastaviti sa pregledom biblioteke. Sa desne strane knjige imate opcije za uvećanje (+) i smanjivanje (-) prikaza knjige.

Biografija autora:

Dejan Kanazir, rodjen je u Beogradu 06.10.1997.

Do sada, kako kaže, oseća se kao “poluafirmisan pisac“ jer je uvek na korak da ga objave kako na web časopisima tako i na fizičkim zbornicima. Razlog te „poluafirmisanosti“ leži u njegovoj lenjosti, kako sam kaže.

Do sada njegova poezija mogla  se čuti na Poezin večerima slam poezije, ARGH večerima poezije. Učestvovao je takodje i na TROP autsajederu pod pokroviteljstvom Ivane Pesko, novembra, 2016. godine.

Učestvovao je i na Slam šampionatu Srbije u Novom sadu, gde nije siguran da li deli drugo mesto sa Beogradskim pesnikom Djordjem Djordjevićem.

Takodje učestvovao je i na festivalu „Poetski grad“ u septembru 2016. godine. Dobitnik je lokalnih nagrada mada nikada lično nije pokupio iste u bibliotekama. Razlog za to je njegova aksioznost. Ove godine uvršten je u zbornik „Rukopisi 40“.

U slobodno vreme, sluša bluz, pank i progresivni rok. Igra pro evolution socccer (2010 i 2006). Inspiraciju nalazi u ženama(čija imena počinju na „J“, uglavnom), piću i apsurdu života u kome sam živi, radi i stvara.

Po zanimanju je pesnik a u slobodno vreme popravlja klima uredjaje da bi preživeo.

Šerujte autora ili organizaciju!